trečiadienis, spalio 12

Super Lady.* Top'as


Sveikos.
Būtent šiandien prasideda nauja - jau antrą kartą vykstančio konkurso "Super Lady.* Top'o" savaitė.
Taipogi išaiškėjo praeitos savaitės temos "Geriausia Disney Atlikėja" nugalėtoja. Tai - 

Sveikiname už ją sirgusiąsias, balsavusiąsias ir visas jos gerbėjas :)
Kadangi tai buvo pirmoji savaitė, ir dar niekuomet prieš tai nebuvo nugalėtojo, paaiškinsime išsamiau....
Po savaitės žvaigždučių ir balsų rinkimo apie nugalėjusįjį (dainininką, spalvą, žaislą, filmą ar kita) mes pateiksime jums informacijos (jei tai žmogus (aktorius, dainininkas ar pan.), biografiją. Jei kita, atitinkamai pagal tai). Taigi šią savaitę galite sužinoti daugiau apie praeitos savaitės nugalėtoją - Selena Gomez.
Taipogi Jau paskelbėme naują temą, pagal kurią atitinkamai 5 kandidatai į nugalėtojo vietą. 
Naujoji tema - " Geriausias visų laikų filmas "
*Svarbu.
Kadangi šią, ar panašią temą siūlė apytiksliai 5-6 panelės, prizo (500$) nelaimi, deja, nė viena. Tačiau ir šią savaitę galite siūlyti savo temas. 
Tačiau, mielosios, visos jūsų pasiūlytos temos buvo gan banalios bei neoriginalios, dažnai kartojosi. Norime jus perspėti, jog rinksime tik originalias bei įdomias temas, tad siūlydamos atsižvelkite į tai.
Taipogi, keičiasi ir mūsų taisyklės... 
Nuo šiol iš jūsų pasiūlytų temų, pirmadieniais paskelbsime 3 - 2 iš jūsų pasiūlytų bei 1 sugalvotą mūsų, kieno tai tema, jūs nežinosite. Nuo pirmadienio iki trečiadienio jūs balsuosite ir rinksite temą iš būtent tų 3. Primename, jūs nežinosite, kurios temos pasiūlytos jūsų, o kuri mūsų. Nugalėjusiosios temos autorei (jei laimės jūsų pasiūlytoji) laimės 500$. Ir taip kas savaitę...
Tad šį syk tiek, tikimės jums patiks šis konkursas bei naujovės jame, maloniai kviečiame jus apsilankyti skyrelyje " Super Lady.* Top'as ", pamatyti kandidatus ir atiduoti savo balsą.
Turi klausimų, iškilo neaiškumų? Nesidrovėk, kreipkis asmeniškai į mane - Elysie Ench., Būtinai tau padėsiu :)
Sėkmės ir iki, mielosios.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą