antradienis, lapkričio 1

Konkurso "Helouvyno-logo" rezultatai

Štai ir paaiškėjo "Helouvyno-logo" geriausių darbų savininkių vardai. Po 2000 dolerių laimėjo panelės: Rūta, Keitlinaa ir Meda13. Dėl prizų kreiptis į panelę Berlina :)
O štai ir jų darbai:
Rūtos darbas:
Keitlinos darbas: 
Medos13 darbas:

Nauja logo tema " Žiemos burtai"
Iki gruodžio 1 dienos, siųskite savo sukurtus logo , žiemos tema, kuriame turi būti Super Lady.* blog'o pavadinimas ir jūsų sp vardas, panelei Berlinai, 3 geriausių konkursančių darbai bus apdovanoti 3000 dolerių prizu, dalyvauti verta, parodykite ką sugebate ir jūs, lauksime jūsų darbų :)
Visos autorinės teisės priklauso Super Lady.* blog'ui 
 

3 komentarai:

  1. JUS TAI ANT PODIUMO LENDAT KISDAMOS PINIGUS I ZAIDIMA O KURIE NENORI KISTI PINIGU O JAS JUS NIEKINAT NESUPRANTAT KITU PANELIU IR MINUSUOJAT TAI GAL GALIT KITOMS PANELEMS PADETI PODIUMO PASIEKTI BET NE JUMS NESVARBU BUKIT NORMALIOS IR DRAUGISKOS NOREJAU DAR PAKLAUSTIKODEL JUS DAR NEKELIAT KITU PENKTO DESIMTO LYGIO PANELIU I BLOKUS

    AtsakytiPanaikinti
  2. Nieks nieko neminusuoja, jei turi skundų kitoms panelėsm, nebūtina išsireikšti čia, o į blog'us nededam, nes panelės nedalyvauja konkursuose, nei vienos mes ne diskriminuoja, jei panelės dalyvautų, įkeltumėm ir 5 ir 10 lvl, kad ir 0, svarbu, kad dalyvautų, tad nereik čia dėstyt savo priekaštų, čia blog'as ir komentarai apie jį, o ne apie panelių diskrimnacija.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Labai faini... Facebooke spaudžiu "Patinka". Nors Facebookas-mano tėčio.

    AtsakytiPanaikinti