trečiadienis, lapkričio 2

Savaitės Top'ai

Labas vakaras, mielosios panelės, nežinau kelintą kartą su jumis ir sveikinuosi, bet čia neesmė. Pranešu, jog prasidėjo nauja savaitės top'ų savaitė.
Šią savaitę nerinkome jūsų išrinktos temos dėl to, kad panelė Elysie Ench.
yra išvykusi. Tad aš pasiūliau savo temą,  susijusią su antgamtinių pasaulių. Juk dabar itin yra populiarūs visokie vampyrai, vilkolakiai, raganos ir t.t Kiek knygų, filmų apie juos kuriama ir rašoma, o dar mačiau ir lėlės pradėtos kurtos, kas toliau? ;D Vampyrai ir antgamtinės būtybės užvaldė visą pasaulį. Tad jei jau taip išrinkiam pati pačiausią. Ar tai bus vampyrai? O gal vilkolakiai? Ar fėjos? Ne, o gal raganos? Galų gale, gal vaiduokliai? Išdalinkite 5 žvaigždutes, jūsų nuomone, kiek kas nusipelnė. Visą informaciją rasite skyrelyje " Savaitės top'ai". Pažiūrėsim kas nugalės ;D
Praeitos savaitės temos " Gražiausias moters vardas" išrinktas gražiausias vardas - Ema. Skyrelyje rasite informaciją apie Emos vardo reikšmę ir kilmę, taip įžymaus asmes, Emmos Watson biografija :)
Taip pat skyrelyje galite siūlyti savo temas, jei jūsų siūlytą tema bus panaudota, laimėsite 500 dolerių, tad šaunio rinkimų savaitės :)
Berlina 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą